RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-10-2020
Matematică
a fost răspuns
rezultatul calculului 139 plus 5.972 este
Răspuns :
Jsksksksk
Jsksksksk
26-10-2020
139+5972=6111
..................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Natura Devine Ea Insasi Un Personaj Sadovenian.argumentati Ca Viziunea Autorului Asupra Naturii Este Una Epica.
Cine Ma Ajuta Sa Traduc La Eng O Lectie Plss... 1. We Are A Lot Taller That Our Grandparent`s Generation. Each Generation Is An Average 2.5cm Taller Than The
Ce Substantive Derivate Sunt Din Cuvintele De Baza: Tata,bunic,casa,masa?
Intro Rezervatie Naturala Sunt 532 De Animale Adulte Si Cu216 Mai Putini Pui.formuleaza Intrebari Astfel Incat Problema Sa Se Rezolve prin A O Scade
INTR-O CLASA A-IV-A, 7/8 DIN NR ELEVILOR AU OBTINUT PREMII LA CONCURSURILE SCOLARE. ASTFEL 3/8 AU OBTINUT PREMII LA PROBELE SPORTIVE CU 1/8 MAI PUTIN LA CONCURS
Am O Problema...si Nu Cred Ca Am Rezolvat-o Corect :( .A={x Apartine La Z | |2x-1| < Si = Cu 5 } ,B={x Apartine La N* | -1< Si = 3-x <5} . Aflati A Int
Intro Rezervatie Naturala Sunt 532 De Animale Adulte Si Cu216 Mai Putini Pui.formuleaza Intrebari Astfel Incat Problema Sa Se Rezolve prin A O Scade
Cum Fac Deosebirea Dintre Pronumele Reflexiv Si Pronumele Personal?Cu Exemple. In Acest Fragment : ,,Iara Budulea Era Era Un Om Cuminte Si Intelegea ca Dascal
Trei Fratii Si Au Impartit Intre Ei 64 De Antibilduri Cel Mare A Luat 4 Supra 8 Din Nrulde Abtibilduri Cel Mijlociu 4 Supra 8 Din Rest Iar Mezinul A Luat Abtibi
Doi copii Au O Suma De Bani. al Doilea Are Cu 258 mai Mult Decat Primu.ce Suma Are Fiecare Copil Daca Primul Ate De 3 Ori Mai Putin Decat Al Doilea?