RO Study
👤
Snoppy29
Snoppy29
25-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog acest exercițiu
Răspuns :
Ionelastefaniia
Ionelastefaniia
25-10-2020
nu sunt sigura daca e corect unde am incercuit, dar sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Se Va Intimpla Daca Aplec O Ramurica Cu Frunze Fara Ca S-o Rup Intrun Vas De Sticla Si-l Astup Cu Vata Lasindul 24 Ore? AJUTOR!!!
Suma A Doua Numere Este 89, Catul Este 1 Iar Retul 19 .care Sunt Numerele
Citeste Problemele Acestor Elevi Si Da-le Sfaturi:1 Andrei, Prietenul Meu Cel Mai Bun Are 1,75 M Si Este Un Bun Jucator De Baschet. Sunt Foarte Gelos Si A Vrea
Ce Cantitate De Azot Se Afla Intr-un Recipient Cu Volumul 10 Litri Daca Gazul Are Temperatura De 47 Grade Celsius Si Presiunea De 2 Atmosfere?
Rezolvati-mi Si Mie Aceasta Problema Va Rog Frumos!!Media Aritmetica A Trei Numere Este 37 Intregi Si 1/3,iar Media Aritmetica A E Doua Numere Este 54.Aflati Nu
Ionel L-a Intrebat Pe Tatal Lui Sau Cati Ani Are.Acesta I-a Raspuns : -Daca Voi Mai Trai Inca Un Sfert Din Ceea Ce Am Trait Pana Acum Si Inca 5 Ani ,atunci Voi
Punctele D Si E Impart Segmentul [AB] In 3 Segmente De Lungimi Direct Proportionale Cu Numerele 3,4,5. Daca DE=6cm Calculati Lungimea Segmentelor ADsi EB
Articulati Cu Articol Nehotarat , La Sg Si Pl , Urmatoarele Subst . Indicati Articolele Hotarate 1 Albina , 2 Fulg , 3 Ie , 4 Plop , 5 Drum , 6 Garaj , 7 Masin
Ajutați-mă Să Construiesc Enunțuri În Carenumeralul Ordinal Al Doilea/a Doua Să Îndeplinească,pe Rînd, Funcțiile sintactice De Subiect,nume Predicativ,atribut,c
Va Rog Egalati Ecuatia!Zn+HNO3->Zn(NO3)2+NO3+H2O