RO Study
👤
Ionutiurcut17
Ionutiurcut17
25-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos, ex. 9 si 10,
Răspuns :
Necunoscut96
Necunoscut96
25-10-2020
Răspuns:
9.
A={a,b,c,d,e,f}
B={c,d,e}
10.
A={1,6,3,5}
B={1,2,4,6,7}
B-A={2,4,7}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Va Rog Frumos1.Numeste 2 Cauze Si 2 Consecinte Ale Evenimentuluiistoric Nominalizat:,,Reanexarea Basarabiei La URSS''.
Fie Rombul ABCD Cu Aria= 54 Cm Patrati, AC=3/4 Din 16.Calcultati Diagonalele Rombului.Am Aflat Diagonala AC Dar Nu Stiu Cum Se Afla diag. DB. Doriti Sa Ma Ajut
Un Cuvant Cu 6 Silabe ?
Sa Se Afle 3 Numere Care Au Suma 305 ,stiind Ca Al Doilea Este De 2 Ori Mai Mare Decat Primul,iar Al Treilea Este De De 2 Ori Mai Mare Decat Primul
Sa Se Afle 2 Numere Care Au Suma 1279si Diferenta 51
Coeficientul De Frecare La Alunecare Dintre Un Corp De Masa M=10 Kg Si Suprafata Orizontala Pe Care El Se Poate Misca Este μ= 0,25. Aflati Forta S
Ce Rol Are Negatia In Poezie Va Rog Sa Imi Spuneti Si Mie Si Sa Imi Dati Si Mie O Propozitie Cu Sensul Conotativ Al Cuvantului Soare
1.Suma A Doua Nr Naturale Este Cu 32 Mai Mare Decat Diferenta Lor. Daca Impartim Suma La Diferenta Lor, Obtinem Catul 2 Si Restul 8.Aflati Cele Doua Nr.2.Aflati
Redacteaza O Compunere De 80-150 De Cuvinte In Care Sa Prezinti O Intamplare Petrecuta In Timpul Unei Tabere Sportive
Tenul Fantoma De Radu Stanca Figurile De Stil Din Poezie Va Rod Toate Dau 88 De Puncte