RO Study
👤
Lotenateodorescu
Lotenateodorescu
24-10-2020
Germana
a fost răspuns
Va rog ajutati-ma urgent!!
Răspuns :
Powerpuffgirl17
Powerpuffgirl17
24-10-2020
La A este j
b.u
c.l
d.u
e.a
Cu placere sper ca te.am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A J U T O R ! ! ! ! ! !
2. Determină Numărul Natural Mai Mic Cu 24 Decât Triplul Său. 3. Diferența Dintre Triplul Unui Număr Întreg Și Numărul Respectiv Este Egală Cu 60. Determină Num
În Enunțul Elevului Cel Mai Talentat I S-a Acordat O Cursă Specială Adjectivul Se Află  a) În Cazul Nominativ b) În Cazul Acuzativ c) În Cazul Genitiv d) În C
Miruna Şi Filip Au Câte Un Album Cu Fotografii Din Excursii. Numărul Fotografiilor Mirunei Este De 3 Ori Mai Mare Decât Al Lui Filip, Iar Diferenţa Este 52. Cât
Arătați Că Sin 40° + Sin 70° - Cos50°-cos 20° = 0.
Includeti Cuvintele A Prins, A Frământat,leu,vie ,într-o Propoziție Cu Alt Sens Decât În Text
7) În Figura Alăturată, Triunghiul ABC Este Echilateral. Se Construiesc Perpen- Dicularele MALAC, NB 1 BA Şi PCL CB, Astfel Încât AM = BN = CP Şi AM < AB. Ar
Completează Tabelele. Lungimea Dreptunghiului 8 Cm 17 Cm Lățimea Dreptunghiului 3 Cm 6.cm Perimetrul Dreptunghiului 4 Dm 5 Dm 4 Cm Latura Pătratului 65 Mm 2 Dm
Ajutor Vă Rog Frumos Nu Știu Dacă Dovedesc Vă Rog Frumos Rezolvați Această Fișă Vă Rog Vă Rog Vă Rog Vă Rog Vă Rog Ea Mie Poate Să Mi Pună O O Notă Negativă Fii
Aceste 3 Grile Va Rog Plsss