RO Study
👤
Paulaberce123
Paulaberce123
24-03-2015
Limba română
a fost răspuns
vreau fs la cuv "cate doua"
Răspuns :
Alexuca
Alexuca
24-03-2015
cate doua = Functie sintactica de complement circumstantial de mod ( intrebarea : „ cum ? ” )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Sentimente Ti A Provocat Cartea Adevarata Poveste A Lui Charlotte Doyle? Si Ce Amintiri Ti A Trezit Lectura?
Ⓒ) Determinati Numerele Naturale Nenule A Și B Care Verifica Relatia A(la Puterea B) (bª+b²)va Rog Explicati Tot Ce Puneti In Rezolvare
Dbdjfbjd F Duvdgdddhdbdnhddjbdndhdnbd Djdmegnd Dndn Djndd Jemmd Kdndmd Jdnd Mdjd Djdm Ddddjdldldldkfmcnclc Al Dldd Look Al Îl La Îl Ydbudbybdybdyvdybdyd D D Dhb
Rezolvati Problema Pe O Foaie
Imaginează-ti Că Ai Creat Un Joc Pentru Adolescenți.Redacteaza O Prezentare A Jocului De Cel Puțin 150 De Cuvinte Care Să Cuprindă O Secvență Argumentativă, Una
7 Punctele A Şi B Aparțin Cercului C(O, 10), Astfel Încât Coarda AB Are Lungimea De 12 Cm. Calculați Distanţa De La Centrul Cercului La AB.
81-(ײ+7×)²=?.......
Logica Ajutor!! Dau Coroana
Precizează În 30-70 De Cuvinte Un Element De Conținut Comun A Celor Doua Texte Date Valorificând O Secvență Relevantă Din Fiecare Text
TEST 1. Subliniază Verbele La Viitor Din Exemplele De Mai Jos. At Să Treci Pe La Mine Ca Să Vezi Ce Placă Mi Am Luat? C. Dacă Ați Invatat, Su A. Am Aflat Ca Edi