👤

Îmi place ora de muzică deoarece este o oră....

(fără relaxantă,frumoasă,superbă sau minunată)

RAPID VĂ ROG​

Răspuns :

Răspuns:

Îmi place oră de muzică deoarece este o oră diferită și interesantă, poți descoperi multe chestii interesante cum ar fi notele și pauzele, vo recomand și vouă.

Sper că este bine, nu ai zis câte rânduri trebuie.

Imi place ora de muzica deoarece este o ora care da culoare auzului si incalzeste sufletul prin versuri. Notele sunt saltarete sau de joasa frecventa, insa muzica reda veselia, melancolia, meditarea, dansul.

Ora de muzica inseamna nu doar studiu, ci relaxare. Se spune ca muzica este dedicata zeilor si de aceea talentul omului vine de la zeii muzicii. Inca de la inceputul existentei sale, omul prin muzica si dans a simtit nevoia sa se exteriorizeze, sa-si manifeste bucuria pentru viata. De la ora de muzica am invatat sa ascult cu atentie trilul pasarilor, clapele pianului si orice alt instrument muzical. Muzica ne incanta de fiecare data auzul, iar cheia sol patrunde in ritmul vietii, facandu-ne viata de poveste.

Iubesc ora de muzica cand vocea doamnei profesoare ma duce intr-o lume a veseliei, a dansului, a bucuriei. Viata pare ca un vals datorita muzicii.