RO Study
👤
Mariad283
Mariad283
24-03-2015
Matematică
a fost răspuns
10(x-3)=4(6x+7)-2 cum se rezolva?
Răspuns :
Eugensvet
Eugensvet
24-03-2015
Trece termenii liberi in dreapta si ceilaltzi in stanga va fi
10x-24x=28+30-2
-14x=56
x=56:14
x=4 !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Carti Mai Interesante As Putea Sa Mai Citesc?( Nu Vreau Din Literatura Romana)
Cum Aflu Tangenta Unui Triunghi ..sau Ce Functie Aplic ?? Care E Cateta Alutarata Sau Care E Cea Opusa Ca Nu Imi Dau Seama . Si Cum Se Calculeaza Raza Si Diamet
Cum Fac Si Eu Exercitiul Acesta? La Un Magazin S-au Adus 874 De Baloane Rosii,verzi Si Galbene.Dupa Ce S-a Vandut Acelasi Numar De Baloane Din Fiecare Culoare,i
Am Nevoie De Un Eseu Cu Titlul"Razboiul Fratricid Si Falsa Conditie Eroica"URGENTTTTT
Nu Stiu Cum Se Rezolva Nec.:36:a+21=30 Si Ax2+24=40
La Un Depozit De Fructe Si Legume S-au Adus 18 Lazi Cu mere Si Un Numar De Lazi Cu Pere,cantarind Impreuna 432 Kg.o Lada Cu Mere Cantareste 14kg,iar Olada Cu Pe
De Ce Melcii Se Ridica La Suprafata Apei?
Salut,am De Scris In 3-5 Randuri Semnificatia Enuntului:E Cald ,dar Deprinsa E Fata La Ger Si La Arsita:Cu Bratele Goale ,cu Poalele Aninate in Brau Si Cu Ster
{[tex] \left \{ {4x -3y =-1} \atop {5x+6y=4}} \right. [/tex]Rezolvati Vo Rog Sistemul De Ecuatii
Am Si Eu O Prblema . In Curand Dau Faza Judeteana La Limba Romana , Dar Nu Prea Stiu Cum Sa Fac La Argumentari . La Gen Epic Ma Incurc Cel Mai Rau , Nu Stiu Ce