RO Study
👤
Sorina123454
Sorina123454
23-10-2020
Geografie
a fost răspuns
cuvant cu literele a,i,z,r
Răspuns :
HordoanLucas
HordoanLucas
24-10-2020
Răspuns:
ziar
Explicație:
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Mocanasujulia29
Mocanasujulia29
24-10-2020
Răspuns:
Ziar
Sper că te am ajutat?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezentați O Opinie Personală Argumentata Referitoare La Procesul De Antropogeneza Am Nevoie Pe Maine
Analizeaza Substantivele Din Texful. George I Vlad Au Pleca Empreuna La Pădure. Monia Le-a Promis Tarta Dielce Ou Afine Baieti Se Profese Sa Nu- Prinda Nooptea
Fie ABCD Un Tetraedru. Notăm A1, A2, A3; B1, B2, B3; C1, C2, C3 Și D1, D2, D3 Măsurile Unghiurilor Situate Pe Fețe Diferite Cu Vârful În A, B, C, Respectiv D. Ș
D) Consideram Expresia: -7abc+mn A)necunoscuteleb) Coeficientul Lui Ac) Coeficientul Lui Bd) Coeficientul Lui Me) Câți Termeni Aparf)care Sunt Termeni G) Factor
Cate Molecule De Azot Se Gasesc In 4 Kmoli De Azot??
Prelungim Mediana AD A Triungiului ABC Cu Segmentul DE Astfel Incat DE = AD. A) Aratati Ca ABEC Este Paralelogram B) Demonstrati Ca AD ≤ 1/2(AB + AC)VA ROG URGE
Selecteaza Cuvintele Necunoscute Si Explica Sensul Lor Cu Ajutorul Uniu Dictionar
Realizati Un Text Narativ De Minim 12 Randuri In Care Sa Aveti 4 Perechi De Antonime. Dau 50 De Puncte
Determină Cel Mai Mare Și Cel Mai Mic Număr Natural De Trei Cifre Care Împărțite La 15 Dau Catul 7.
Aflati Numarul X , Stiind Ca: 2x(x+7)-14=28