RO Study
👤
Daria1225
Daria1225
22-10-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog cat mai repede
Răspuns :
Miharoslsnndshwue
Miharoslsnndshwue
22-10-2020
Răspuns:
daca vrei rezolv dar pe ultimele 2 nu le stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Doua Lazi Sunt 100 Kg De Caise.Din Vanzarea Caiselor Din Prima Lada S-au Incasat 156 Lei,iar Din Vanzarea Caiselor Din A Doua Lada S-au Incasat Cu 12 Lei Mai
A) Aflati Pe A Din:390-a-75=215b)aflati Pe A Din:a4+9=4a2aa+14a+12a=a2aclasa A 2-a
Ce As Putea Desena ?? Ma Refer DOAR La Portrete . Imi Puteti Da Poze Ca Aceasta , Pe Care Le-as Putea Desena Dupa In Creion?? ( Sa Aiba Delicatete)
Cum Poti Scoate 10 Din 10 Si Sa Ramana Tot 10? Calculeaza Folosindute De.... Degete .
Puteti Construi Un Triunghi Cu Trei Segmente Avand Lungimile De 7 Cm, 4 Cm Si 2 Cm? Enuntati Teorema Ce Va Justifica Raspunsul.
Un Vas In Forma De Cub Are Muchia De 12 Dm.In 80% Din Volumul Lui Se Afla Apa.Cati L. De Apa Sunt Intr-un Vas ?
Victoria A Tricotat Un Fular An 4 Zile , An Total 240 De Randuri . AN PRIMA ZI A TRICOTAT 1PE 8 ,A DOUA ZI 3 PE 8 , IAR A TREIA ZI 2 PE 8 DIN FULAR . Cate Randu
Se Considera Functia F:R Cu Valori In R,f(x)=-2x+5.Determinati Numarul Real M Pentru Care Punctul A(m,-1) Este Situat Pe Graficul Functiei F.
O Gradina Dreptunghiulara Are Perimetreul De 562 Dam.latimea Reprezinta Doua Treimi Din Lungime.care Sunt Dimensiunile Gradinii?
CUm Aflu Forta De Frecare Si Coeficientul De Frecare Daca Mi Se Da Doar Masa , M=7kg , Unghiul Alfa , De 30 Grade Si F=10radicaldin 3