RO Study
👤
Elenaadi2002
Elenaadi2002
22-10-2020
Limba română
a fost răspuns
sinonimul lui acolo
Răspund
Răspuns :
Komarnitchiveaceslav
Komarnitchiveaceslav
22-10-2020
Răspuns:
acolo0-aici.
Explicație:
acolo aici
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Spunesti Va Rog Cite O Propozitie Cu Peschesuri (cadouri) Si Haraciul (tribut)
Alcatuiti Propozitii In Care Sa Folosesti Adjective.si Analizate.!
Realizează O Descriere Obiectiva De O Jumătate De Pagina A Unei Păduri :( Tocmai La Asta Nu Mă Pricep :'( Mă Ajutați Și Aici Va Rooog ? Dau Funda ♥
Ajutati-mă Urgent Foarte Urgent Ordonati In Functie De Suprafata, Statele Europei Sudice
Va Rog Rezolvati Problema !!!! Urgent !!!! Mama,tata,fiul Si Fica Au Impreuna 184 Ani. Aflati Cati Ani Are Fiecare Stiind Ca : Mama Are Cu 5 Ani Mai Putin Decat
Care Este Masa Aerului La Temperatura De 12 Grade C Si Presiunea De 758mm Hg Intr-o Camera Cu Suprafata De 18 M Patrati Si H= 3,2m?
Alcatueste Enunturi Cate Doua Cu Fiecare Din Pronumele De Mai Jos In Care Sa Aiba F.s Diferite / Orisicare, Cel Ce, Cat, Cui, Insuti, Toate,care, Siesi, Te, Sf
Scrietimi O Compunere Despre Primavara
Se Dau Doua Nr.a Si B.Despre Acestea Se Stie Ca : Ultimul Este Mai Mic Decat Primul Cu 156,iar O Cincime Din A Este La Fel De Mare Ca O Treime Din B.aflati Suma
Propozitii Cu :doime , Patrime , Sutime , Miime , Indoit , Intreit , Incincit , Insutit , Dublu , Triplu , Cate Unul , Cate Doi , Cate Trei , Cate Cinci , doi C