RO Study
👤
Ina5340
Ina5340
22-10-2020
Biologie
a fost răspuns
Dau coroana și 20 de puncte va rog mult
Răspuns :
Raliteodora
Raliteodora
22-10-2020
Răspuns:
dictiozomul nu e protoplasmatic. Am făcut exercițiu in clasa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinați Cel Mai Mare Număr Natural N, Astfel Încât : 2 La Puterea N | (2×4×6×...×50) .Dau Coroană, Vă Rog Mult E Urgent!
Alcatuieste O Fraza In Acre Sa Apara: a. Un Adverb Nehotarat b. O Locutiune Prepozitionala Cu Regim Genitival c. O Interjecție Alcatuita Dintr-un Sinfur Sunet d
Cursul Mijlociu Al Fluviului Dunăre, Denumit Şi Sectorul Panonic, Se Desfăşoară Între: a. Bratislava Şi Budapesta; b. Bratislava Şi Belgrad; c. Viena Şi Belgrad
Am Nevoie De Ajutor.Pe Care Il Pun In Față?Cel Cu CD/DVD Sau Cel Cu USB CD/DVD ROM?
Care Este Cantitatea De Glucoza Necesară Obținerii A 2,037 Kg Etanol 35%, Condițiile Unui Randament De 90%?Raspunsul:1549,9 GMulțumesc Mult!!!
În Luna Februarie , Cu Ocazia Reducerilor De Iarna, Dupa O Reducere De 25% Un Costum De Schi S-a Vandut Cu Pretul De 540 Lei . Care A Fost Pretul Initial Al Co
Cum Aflu Măsurile Unghiurilor Unui Triunghi Isoscel Cand Stiu Laturile Lui ( 24dm, 24dm, 24radical 3 Dm )
Sa Se Demonstreze Ca Matricea A(la A Doua ) Diferit De Matricea I3. Cum Fac Asta ?
Vaaaa Roggggggg!!!!!
Într Un Minut Un Melc Parcurge 300 Mm Iar O Ramă De Trei Ori Mai Mult Ce Distanță Parcurge Melcul În Patru Minute Dar În Cinci Minute Ce Distanță Parcurge Răma