RO Study
👤
Alex6261717
Alex6261717
22-10-2020
Fizică
a fost răspuns
Mă puteți ajuta vă rog frumos
Răspuns :
Lolapopescu
Lolapopescu
22-10-2020
Ai in poza rezolvarea. Sper ca am fost de ajutor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Câte Sunete Ai Câte Litere Au Cuvintele :zicea Și Deasupra? 2.cum Sau Format Cuvintele : Mam-mare , Mamița Și Puișor? 3.Analizați Morfologic Și Sintactic Cuvi
Care Este Substantivul Și Care Este Adjectivul Din 'necunoscutului Călător'?
Demonstrati Ca Pentru A Ajunge La Adevar E Nevoie De Comunicare.
Vrui, Cititorule, Sa-ti Fac Un Dar, O Carte Pentru Buzunar, O Carte Mica, O Carticica. Din Slove Am Ales Micile Si Din Intelesuri Furnicile. Am Voit Sa Umplu
Completeaza Folosind Versurile: Cel Care Transmite Mesajul Se Numeste El Este.......... Poeziei. Poetul Se Adreseaza...........
Ai La Dispzitie Cifrele: 5,8,2 Si 9. Folosind Aceste Cifre, Formeaza Doua Numere Al Caror Produs E Mai Mare Decat 4000. Deja Il Stiu Va Vad Pe Voi Sunt Clasa A
Sa Se Determine Elementele Multimii A={x€ Z| 5/2x-1 €Z}( € Inseamna Apartine )repede V A Rog Frumosssdau Coroanaaa La Primul
Scrie 10 Cuvinte Cu ,,A" Si ,,AN" În Engleza
Analizați Substantivele Din Urmatoarele Enunțuri: Pădurea Aceasta S-a Întristat Odata Cu Venirea Toamnei. Ultimele Cuvinte Din Textul Scris L-au Încântat. Pe C
Dupa Ce A Asezat 30 De Poze In Mod Egal Pe 3 Pagini,Adriana Mai Are De Asezat 40 De Poze Cate Pagini Va Folosi Ptr. A Avea Acelasi Nr. De Poze Pe Fiecare Pagina