RO Study
👤
Anaana144446
Anaana144446
22-10-2020
Engleza
a fost răspuns
DAU COROANA PLS E ATASAT
Răspuns :
Oannams
Oannams
22-10-2020
Răspuns:
Am atasat propozitiile.
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos AjutorAnalizează Cuvintele Evidențiate Precizând Partea De Vorbire, Cazul Și Funcția Sintactică
In Care Dintre Enunturile De Mai Jos Cliticul Anticipeaza Sau Reia Forma Accentuata Motiveaza-ti Raspunsul. A) Pe Adrian Nu L A Impresionat Filmul Avatar B) I A
IV. Se Consideră Următoarea Schemă De Reacții Chimice. FeSO (7) (1) (5) (4) (2) Fe Fe(NO), (3) FeCL Fe Fes FeCl, (6) Fe(NO2) .' 1 Alege Din Următorul Șir De For
3. Un Gospodar Are De Patru Ori Mai Multe Găini Decât Rațe. Dacă Cumpără2 Rațe Și Vinde 4 Găini, Atunci Numărul Găinilor Devine De 3 Ori Mai Mare De-cât Al Rațe
Împărțiți Clasa În 2 Echipe A B, Apoi Formați Grupe De 4-6 Elevi. A. Desenați O Diagramă VENN Pe O Coală Albă Și Completați-o Cu Asemănările Și Deosebirile Dint
Suma A Doua Numere Este 70,Primul Numar Este De4 6 Ori Mai Mic Decat Al Doilea.Care Sunt Numerele? metoda Grafica.
23 In Două Vase Sunt 60 De Litri De Suc. Dacă Luăm 7 Litri Din Primul Vas Şi Turnăm In Cel De-al Doilea, Atunci În Al Doilea Va Fi De 3 Ori Mai Mult Suc Decât I
Vă Rog Să Mă Ajutați
Cât Face Aproximativ 1 Hw 1 Kw 1 Mw Va Rog, Nu Pot Fi Mai Explicită De Atât
Urgentttt .Vă Rog Frumos Ajutați-mă Și Pe Mine Cu 10 Verbe La Moduri Și Timpuri Diferite(și Trebuie Sa Precizați La Ce Mod Și Timp ) Din Acest Text Și Rezumatul