RO Study
👤
Anadaria
Anadaria
20-01-2014
Limba română
a fost răspuns
Niciodata este format prin compunere??
Răspuns :
Andrarac
Andrarac
20-01-2014
da este format prin compunere
Answer Link
Qwertyuiop00
Qwertyuiop00
20-01-2014
Da. este format prin "nici" + "odata" -compunere prin sudare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna !Imi Puteti Spune Si Mie Cum Se Analizeaza Complementul Si Atributul ...Multumesc !!!P.S : Clasa A-V-a
Stabileste Un Sinonim Pentru Fiecare Din Cuvintele: Pe Uscat, Zilile, Speram, Cetele Am. Tema Pe Maine
Desenati O Dreapta D Si Punctele A,B,C,M,E,F Astfel Incat A,B∈ D,C∈(AB),M∉d,E∈(dM,F∉(dM!Ajutat-ma Va Rog cu O Poza Ceva La Desen.10 PUNCTEDesen+Rezolvare!10PUNC
Subliniati Predicatele Si Despartiti Fraza In Propozitii : Alexandru Mai Intai Citeste,face
Se Da Triunghiul ABC, M Apartine (AB) Si MN || BC , N Apartine (AC). Daca AM=4 Cm, AN=3 Cm, BC=12 Cm Si MN=4 Cm, Aflati Perimetrul Trapezului BCNM.
1)Determinați Fracția Ireductibilă Echivalentă Cu: a)474747/252525 B)123123/234234. C)49704970/24572457 Va Rog Ajutatima Foarte Repede!!!
Mihaela, Alexandra Si Costin Au Strans Impreuna O Suma De Bani. Mihaela Si Alexandra Au Impreuna Suma De 324 De Lei, Alexandra Si Costin Au Impreuna Suma De 362
Indicati Functia Sinctactica A Verbelor La Modul Supin Din Enunturile Urmatoare:a) E Dificil De Aflat Adevarul.b) Este De Dorit Sa Muncesti Mai Mult.c) Am In Bi
O Gradina Are Forma Unui Dreptunghi Aflati Aria Gradini Stiind Ca Are Perimetru Egal Cu 14,5 M Iar Lungimea Cu 0,3m Mai Mare Decat Latimea De Cati Metri De Sarm
Conjugare La Verbul Go Past Simple, Past Continuos, , Present Perfect