RO Study
👤
Inachiver
Inachiver
21-10-2020
Limba română
a fost răspuns
am nevoie de o rimă pentru cuvântul plin
Răspuns :
Latanraulgabriel
Latanraulgabriel
21-10-2020
Răspuns:
mim
Explicație:
pentru că așa mimeaza
Answer Link
Mihaelagirlea6
Mihaelagirlea6
21-10-2020
Răspuns:
lin,Berlin,felin,etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A Doua Nr Rationale Este 150. Sa Se Afle Nr Stiind Ca Sunt Invers Proportionale Cu Nr 4 Si 5.
Cascada Cailor Se Afla La Altitudinea De 1300m Si Are O Lungime De 90m.Folosind Schita Alaturata ,determina Altitudinea Minima.
Niste Copii Vor Sa Treaca Dintr-o Parte Intr-alta A Unui Lac. Daca S-ar Urca In Fiecare Barca Cate 4 Copii, Ar Ramane 7 Copii Pe Mal; Daca S-ar Urca 7 Copii In
Varsta Tatalui Este De 4 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului.aflati Varsta Fiului Sttind Ca Peste 6 Ani Suma Varstelor Lor Va Fi De 52 De Ani.
Se Considera Triunghiul ABC Dreptunghic Cu Ipotenuza BC. Daca Sin B <= Sin C Si Cos B<=cos C, Atunci Triunghiul ABC Este Isoscel.
Cum Este Corect? I Have A Coffe For Breakfast. sau I Drink A Coffe At Breakfast.
Produsul A Trei Numere Naturale Este 27.Aflati Suma Acestora,analizand Toate Cazurile Posibile.P.S. Ajutatima
Analizti Cuvintele(parte De Vorbire,gen,nr.,caz,f.s.) Mea,toata,primulPrimul Poet Am Fost Eu.Tin Minte Ca In Toata Scoala M-am Jucat.El Tot Plangea,spre Dispera
Aratati Ca Fractia Este Reductibila: N(n+1)/2n+4
Imi Spuneti Va Rog Cum Este Cu Media Ponderata?