RO Study
👤
Panadol119441
Panadol119441
21-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Calculati 2+7+12+17+...+52
Răspuns :
Mv0663225
Mv0663225
21-10-2020
Răspuns:
Raspunsul este 90 asa cred..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiul ABC, Masura Unghiului(ABC)=100 Grade, AD Perpendicular Pe BC, D∈BC. Determinati Masura Unghiului (DAB)
Buna!Am Nevoie De Ajutor. Ati Putea Sa-mi Caracterizati Personajele Din Sobieski Si Romanii?? Mersi Mult!
De Rezolvat Va Rog Frumos !
Buna Ma Ajutati Si Pe Mine La Urmatoarele Exercitii? 1.Tripleaza Dublul Numarului 28................... 2.La Un Magazin S-au Adus 100 Lazi Cu Struguri A Cate 7
După Primul Semestru Din Clasa I, Traian Cunoaşte Toate Literele Şi Poate Forma Cuvinte. Astăzi Si-a Format O Colecţie De Cuvinte, Dar I-a Venit O Idee Mai Năst
Fie Dreptele Dt: (1-t)x+(2-t)y+t-3=0,t Aparține Lui R a)arătați Ca Trec Printr Un Punct Fix (asta Am Facut) b) Determinați Dreapta Care Intersectează Ox În M Și
Scrie Numarul 100 Folosind De 6 Ori Aceeasi Cifra ,operatii Aritmetice ,paranteze .
Idei Principale La Cireșarii Volumul 4!! Fac Orice MULȚUMESC
Sa Se Determine F:R->R, f(x)=axpatrat +bx+c Stiind Ca Varful Parabolei Asociate Este V(5,-23) Si Graficul Functiei Intersecteaza Axa Oy In Punctul Cu Ordonat
In Enunturile LE-am Ajutat Pe Fete. LE-am Vorbit Fetelor. Pronumele Marcat Are Functia Sintactica De: Am Nevoie Urgenta!