RO Study
👤
Kokichioma
Kokichioma
21-10-2020
Matematică
a fost răspuns
stabiliți valoarea de adevăr
Răspuns :
Gabi23342009
Gabi23342009
21-10-2020
a)
A
(adevarat)
b
)
F
(
fals
)
c
)
F
(
fals
)
d
)
F
(
fals
)
SPER
CA
TE-AM
AJUTAT
,
COROANA
?
Answer Link
Alesia83
Alesia83
21-10-2020
Răspuns:
a) Adevărat
b) Fals
c) Fals
d) fals
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Povestea Lui Harap-Alp De Ion Creangă Incipit-ul Poveștii Lui Creangă Ti Se Pare Cunoscut? Identifică Situația Inițială, Partea Pregătitoare Și Intriga. Compara
AM NEVOIE URGENT! DAY PUNCE ȘI COROANA! Mai Jos E Primul Subpunct:3. A) Extrage Din Enunțul Următor Predicatele Și Precizează Câte Propoziții Conține. Unde
12 În Figura Alaturatā, ΔΑΡΒ = ΔΒQA Şi AC = BE, P E BE, Q € AC. Demonstrați Că: a ΔΑΡΕ = ΔΒQC; b ΔΒΑΕ=ΔΑΒC; € ΔΑΡQ = ΔΒΟΡ. E C
In Figura Aläturata Este Reprezentat Triunghiul ABC, Iar Punctul D Este Situat Pe Latura AB, Astfel Incât AD = 4 Cm, BD = 8 Cm Si AC = 15 Cm. Daca DE I| BC, Cu
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Cel Din Stânga Este Căluț De Mare Dar Ăla Din Dreapta Nu Știu Ce Este Ăla De Mare
Rombul ABCD Are Unghiul A De 60° Si BD=2 Radical Din 3 Cm.Perimetrul Rombului Este Egal Cu:a)4radical Din 3 Cmb)8radical Din 3 Cmc)16radical Din 3 Cmd)20radical
(-2)•(-2)²•(-2)³•...•(-2)²⁰:(-8)⁷⁰VA ROG AJUTOR REPEDEDAU COROANA
Numiti Un Podis Din Algeria
La Hidroliza Unei Anhidride
5. Descompuneți În Factori Primi Numerele Naturale: A = 72, B = 75, C = 91 Şi D = 138. Care Dintre Aceste Numere Are Mai Mulți Divizori Naturali?