RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-10-2020
Istorie
a fost răspuns
Vă rog să mi spuneti niște nave sumarine ?????.,
Răspuns :
Anavsl11
Anavsl11
21-10-2020
Răspuns:
Unul este USS Nautilus primul submarin cu propulsie nucleara din istorie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8. Unghiul AOB Din Figura Alăturată Este Împărțit De Semidreptele OC, OD, OE, OF Şi OG În 6 Părți Egale. Determinați Toate Grupele De Unghiuri Congruente
Ex Ăsta Vă Rog………… Răspunsul Este C!!!
31.Se Consideră Numerele A,b Și C Astfel Încât A+b=50,b+c=58 Și A+c=56.Efectuați Calculele:a) A+2b+c=b)2a+b+c=c)a+b+c=d) A=........;b=.........;c=......... .32.
Comentează, În Minimum 50 De Cuvinte, Textul De Mai Jos, Evidenţiind Relaţia Dintre Ideea Poetică Şi Mijloacele Artistice. Lumea Toată-i Trecătoare. Oamenii Se
Ex Asta Vă Rog ………….
Cu Cine A Rămas Matilda
13. Alcătuiește Un Text Creativ În Care Să Introduci Expresiile: Aer Curat, Foșnetul Frunzelor, Covor Multicolor, Protejați Pădurea. Dă-i Un Titlu Potrivit. În
La Subpunctul B, Mai Exista Alte Solutii In Afara De BA ≡ BE Și BF ≡ BC => AE || FC? Eu Nu Am Invatat Inca Asta Si Nu Pot Folosi Aceasta Solutie. Multumesc!
Suma A Trei Numere Naturale Este 778. Suma Primelor Două Numere Este 430, Iar Al Treilea Număr Este Cu 75 Mai Mare Decât Primul. Află Cele Trei Numere.
Rezumatul Punctului Culminant Al Cărții Țara Lui Gufi De Matei Vișniec Și Caracterizarea Completă Al Unui Personaj Din Ea. Dau Coroana URGENT