RO Study
👤
Covaciancuta9
Covaciancuta9
20-10-2020
Matematică
a fost răspuns
cat face a) 18.37 - 15:27;
Răspuns :
Htchd2ariciu
Htchd2ariciu
20-10-2020
17.81(4)
Sper ca am ajutat
Answer Link
Suzanamusan
Suzanamusan
20-10-2020
18.37-15.27=
3.1
Este
cumva
despre
reacții
zecimale
sau
?
?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Jumătatea Numărului 16 Adaugă Sfertul Lui.Efectueaza Printr-un Singur Exercițiu :))
Un Teren In Forma De Dreptunghi Are Perimetru De 108 M. Lungimea Terenului Este De 30 M. De-a Lungul Celor Doua Lungimi Si A Unei Latimi S-a Construit Un Gard D
În Trei Coșuri Sunt 58000 G De Mere. În Primul Coș Sunt 12 Kg , În Al Doilea Cu 700 Dag Mai Multe.câte Kg De Mere Sunt În Al Treilea Coș?
Trebuie Cum Ne-a Spus Profesoara. Ce Fel De Propozietie Subordonata E "cum Ne-a Spus Profesoara" ?
Salut/Buna Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cu Definitia La Nuvela Si Argumentare Si Trasaturi Ma Asculta Maine La Ora De Romana
Ador Cum Citeste Ana. Are Subordonata Subiectiva
Care Este Compusul Monocarbonilic Cu Catena Saturata Care Prin Oxidare Cu Reactiv Tollens Formeaza Un Acid Ce Contine Un Atom De Carbon Cuaternar?
Suma A Trei Nr Este 300 Primul 20 Mai Mic Decat Al Doilea Iar Al Treilea Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Doilea
Nici Aici Nu Îmi Dau Seama Ce Trebuie Sa Fac Cu Ei 5 Caisi, Unde Spune "o Treime Plus Încă 5 Din Noul Rest Sunt Caisi, Restul De 55 Sunt Piersici".Știu Ca Trebu
Aflați Toate Numerele Formate Din 3 Cifre Care Au Suma Cifrelor 7