RO Study
👤
Cristinacuculescu88
Cristinacuculescu88
20-10-2020
Matematică
a fost răspuns
micșorează 100 cu 44
Răspuns :
Yvonnebudu
Yvonnebudu
20-10-2020
Rezolvare: 100-44= 56
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG DAU COROANA DEODATA CUM IMI APARE7.Indicaţi Formele Verbului „notez” La Următoarele Moduri Şi Timpuri: 5 PuncteInfinitiv.................................
1)Cuvântul Din Paranteză În Secvență"(Iarna),din Aprilie Și Până În Septembrie Este Invers"este:a)adverb De Loc;b(substantiv Comun;c)adverb De Timp;d)adverb De
IV. EVALUARE FORMATIVĂ Nr. 3. Rezolvarea Problemelor Compuse Prin ExerciţiuDATA:Rezolvă Problema Cu Plan Și Prin Exerciţiu.Nepotica A Croșetat 8 Flori, Bunica A
7.Suma A Trei Numere Este 55. Al Doilea Este Dublul Primului Număr, Iar Al Treilea Este Cu 15mai Mare Decât Al Doilea. Care Sunt Numerele?
De Scris În 5 Propoziții Rolul Poporului Și Domniei În Revoluția Din 1848 1849 În Tarile Romane
Explica Pe Scurt Starea De Spirit A Eului Liric, Exprimatain Catren.
Va Rog Repede Acest Exercitiu!!! Dau Coroana, Inima Și 5 Stele Orice Vreți Dar Va Rog Ajutați-mă Repede!!!! PLSSSS!!!!! Va ROOG
Ajutați-mă Vă Rog Frumos!!!
5. PROBLEMĂ,Pentru Ziua De 1 Decembrie Au Fost Pregătite 795 De Steaguri, Astfel: 328 Desteaguri Pentru Primării, 254 Pentru Şcoli, Iar Restul Pentru Spitale.Câ
Scrie Ecuațiile Reacţiilor Unde Apa Este:A. Substanță Reactantă În:a)...reacţie De Combinare;b)...reacţie De SubstituțieB. Produs De Reacţie În:a)...reacție De