RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Repede am nevoie urgent
Răspuns :
Rusubiancaioana08
Rusubiancaioana08
20-10-2020
Sper să îți fie de ajutor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflați Un Număr Știind Că Dacă La Un Mulți Re Cu 0,75 Am Obținut Același Rezultat Că Și Atunci Când Am Scădea 0,75 Din El
Suma Numerelor Scrise Pe O Tablă Este 15iar Produsul Lor Este Deasemenea 15.cate Numere Sunt Scrise Pe Tabla
Aflați Un Număr Știind Că Dacă La Un Mulți Re Cu 0,75 Am Obținut Același Rezultat Că Și Atunci Când Am Scădea 0,75 Din El
Suma A Trei Termeni Este 61 Primul Termen Este 17 Iar Al Doilea Cu 8 Mai Mare Decât Primul Să Se Afle Termenii Necunoscuți
Care Este Prescurtarea Scăzătorului , A Dezcazutului Și A Diferenței ? E Urgent !!!
In Textele Lirice Vocea Textuala Este Reprezentata De:a)personaj; B)eul Liric; C)narator (vă Rog Repede)
Pls Pls Alcatuiti O Compunere Expresivă Cu Titlul O Întâmplare Neprevazuta Folosind 10 Epitete Diferite 30 De Rânduri -40 Plssss
12. Realizează O Serie De Numere Consecutive! 624.835
Suma A Trei Termeni Este 61 Primul Termen Este 17 Iar Al Doilea Cu 8 Mai Mare Decât Primul Să Se Afle Termenii Necunoscuți