RO Study
👤
Mariaposchin16
Mariaposchin16
20-10-2020
Engleza
a fost răspuns
Cum se face ex 10,11
Răspuns :
Sebypogan
Sebypogan
20-10-2020
la 10 trebuie să citești și să scri cuvintele
și la 11 să le tai
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Continua Poemul Cu Inca 6 Versuri,folosind Si Pronumele Personale: Daca Pietrele Ar Sti Sa Cante , Mi-ar Placea Sa Le Ascult Daca...............................
Ajutatima Va Rog Cu Urmatoarea Problema: Maria,Andreicsi Ciprian Au Adunat Împreuna 91de Castane.Andrei A Adunat Cât Jumatate Din Numarul Castanelor Adunate De
Va Rooggg !!! stabiliti Daca Fractia 3 La Puterea 74 Supra 2 La Puterea 111 Este Subunitara,echiunitara Sau Echiunitaraaaa Pleassee
La Pictura Am De Facut Un Afis,fara Multe Detalii Sa Fac Reclame La Cv , Scurt Si La Obiect ,titlul,o Imagine Reprezentativa Si Jos Locul Si Cand Se Desfasoara.
Cat E Aranjament De X Luate Câte 2=72?
O Problema:suma A Trei Numere Naturale Consecutive Este 471.care Sunt Cele Trei Numere? Va Rog Ajutati-ma.
Deimpartitul Este 42.impartitorul Este Diferenta Dintre 95 Si 88 .Afla Catul.Cine Ma Ajutaaaaa ????
Scrieți Enunțuri În Care Urm Cuvinte Să Fie În Caz Genitiv Și Adjectiv Pronominal:ale Noastre,ai Noștri ,a Mea,ai Tăi.
Construiti Doua Enunturi In Care Sa Folositi Numerale Cardinale Si Numerale Oridinale Cu Valoare Substantivala..... Va Rog Ajutatima!!!!!!!!!!!!!!!!
Scrie Douaproproziti In Care Cuvantul Smecher Sa Fie Sbustantiv Si Apoi Adjectiv