RO Study
👤
Adrianlupasco
Adrianlupasco
24-03-2015
Ed. muzicală
a fost răspuns
ce are la cheie do dies major
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-03-2015
Gama Do # Major are cei mai multi # care sunt in numar de 7. Acestia sunt: - Fa # - Do # - Sol # - Re # - La # - Mi # - Si #
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul ABC Dreptunghic In B .Calculati Lungimea Medianei BM Daca:AM =8 Cm.
Bună Cu Se Spune Corect ,,teneși Sau Teniși''?
Doresc O Povestire Sau O Poveste Dupa Un Anumit Plan.va Scriu Acus Planul1 tema 2 Ideea3 Personajul\personajele SecundareMomentele Subiectului1 Situatia Initial
Schita Unei Zone De Agrement In Forma De Triunnghi Abcd Cu Lungimea AB : 30 Iar Latimea BC:20 . in Zona De Agrement Se Afla Un Lac In Forma De Cerc Astfel ce
Alcatuieste Un Test De 5-6 Cu Urmatoarele Cuvinte :a Esua,catarg,uragan,recif,supravietuitor,corali,croaziera,naufragiu,pupa,prova,submarin
Diferenta A Doua Numere Este 58,scazatorul Este 21 ,cat Este Descazutul
Adi Citeste Un Roman Scris In 3 Volume Care Au In Total 3000 De Pagini. Fiind Pasionar De Matematica, Adica Observa Ca Daca Nr Paginilor Primului Volum Ar Fi
Trapezul Dreptunghic ABCD In Care Se Cunosc Masura Unghiului A Egala Cu B Si=90 Grade Si Masura Unghiului B =60 Grade Are CD=4radical Din3 Si AD=6 .Calculati Pe
Alcatuieste Propozitii In Care Cuvantul Aspect Sa Aibe Intelesuri Diferite
Puteti Sa Imi Indentificati Subiectele Din Textul Urmator Pe Vremea Domniei Lui Vlad Tepes Un Negu