RO Study
👤
BlackWolf13
BlackWolf13
24-03-2015
Matematică
a fost răspuns
1. a^2 2. a^3 3. a^4
Răspuns :
VampiriiMC
VampiriiMC
24-03-2015
a^3= a x a x a
a^4= a x a x a x a
a^2= a x a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am De Facut O Scrisoare Formala Despre Faptul Ca I-am Promis Sefului Ca O Sa Lucrez In Weekend Dar Nu Am Putut Ajunge Din Anumite Motive
Care Ma Poate Ajuta Cu Propozitiile Astea ? (conditionalele)1. Nu Voi Merge In Vacanta Daca Va Veni Si Tom. 2. Nu-l Voi Suna Pe Andrei Daca Nu Imi Dai Numarul D
Densitatea Unui Gaz In Raport Cu Aerul Este 2.456 Determina Masa Molara A Gazului, Volumul Ocupat De 3 Moli De Gaz La 27 Grade Celsius Si 2 Atmosfere Determina
Hei Cine Ami Spune Si Mie O Prop Cu, cuvantul Floarea Soarelui (atribut Substantival Si Complement Indirect)
Va Jucati Cu O Bila Din Plumb Si Vi Se Pare Usoara.Cum Procedati Sa Aflati Daca E Goala Sau Plina??Raspuns Rapid Imi Trebuie Maine. 10puncte
(5√432-2√75)÷√2²×5⁴ = ? va Rog Sa Rapundeti Mai Detaliat Adica Mai Pe Lungva Multumesc Anticipat :3
Imi Motivati Si Mie Folosirea Semnului Intrebarii In Sructura,, Oare Nu Era O Imprudenta?"
Alcatuieste Un Enunt Cu Ajutorul Cuvantului Cuvantului Campia Romaneasca.
Provere Pentru Cuvantul Unire.
Suma A Trei Numere Este 363.primul Numar Este Cu 97 Mai Mare Decat Al Doilea,iar Al Treilea Este De 3 Ori Mai Mic Decat Al Doilea.afla Numerele. Care Este Rezol