RO Study
👤
Mihai77241
Mihai77241
19-10-2020
Franceza
a fost răspuns
Mă ajută cineva? Va rog frumos
Răspuns :
Cristion21
Cristion21
19-10-2020
Răspuns:
avons este raspunsul
Explicație:
,
Answer Link
Unturaandreea372
Unturaandreea372
19-10-2020
Răspuns:
nous avons beaucoup de chance
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Mare Nevoie De Ajutor Urgent!Care Sunt Toate Gradele De Comparatie Ele Maniferelor?le-as Dorii In Ordine...de Exemplu: Rumegatoare, Insectivore EtcMa Puteti
Am Nevoie URGENT De Definitia: - Reactiei De Descompunere - Reactiei De Substitutiei (inlocuire)
Se Considera Fractia 17/24 Determinati:a)Fractia Echivalenta A Fractiei Date Care Are Suma Dintre Numarator Si Numitor 123b)Fractia Zecimala Corespunzatoare Fra
Un Hexagon Regulat Este Inscris In Acelasi Cerc Cu Un Triunghi Echilateral Care Are Latura 5 Radical Din 6.Calculati Apotema Si Aria Hexagonului
Am Nevoie De Cateva pasaje Semnificative Din "Gura Satului" De Ioan Slavici.
.Calc. X+y , Știind Că xy(cu Bară Desupra ) +yx(cu Bară Deaspua) Este Pătrat Perfect.2.Scrieți 5 Multiplii Comuni Ai Nr 6, 10,5 Și Precizați Care Este Cel Mai M
Rezolvati Prin Metoda Substitutiei Sistemele :a ) X + 4y + 2 = 0 2x-4y+1 = 0b) 3x + Y - 7 = 0 - 3x + 4y = -2 C) 3a + B - 8 =0 A + 2b + 6 = 0 D) 0,6x -y
La Un Joc Nr Baietilor Este Cu 6 Mai Mare Decat Cel Al Fetelor.daca Pleaca 2 Baieti Atunci Nr Fetelor Va Fi Cat 2 Treimi Din Nr Baietilor cate Fete Si Cati B
Care Este Varianta Corecta :mi-ar Place /mi-ar Placea?
Quel Est Le Role Du Professeur Dans La Formation Des Eleves?