RO Study
👤
Avramangela
Avramangela
19-10-2020
Matematică
a fost răspuns
1+10+17+.....115 cum se calculează???
Răspuns :
Robbor666
Robbor666
19-10-2020
3+ 10 +17 + ... + 115=3*16 +16*17/2=48+136=184 Am facut o pe scurt. sper ca nu am gresit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Functia F(x)=[tex] X^{2} [/tex] -2x+2. Solutiile Ecuatiei (f·f)(x)=f(x).
Cuvantul Iar Din Versul Iar Prin Mandrul Intuneric Al Padurii De Argint Este Conjunctie Coordonatoare : Copulativa,adversativa,disjunctiva 2.propozitiile Din F
E Corect Sa Spun Asa: I Will Trying To Call You! Sau I Will Try To Call You! in Romaneste Ar Suna Asa: Voi Incerca Sa Te Sun!
Ma Ajutati Si Pe Mine Va Rog : Subliniaza Cu Verde Numarul Care Are 7unitati De Ordinul 2 ,cu Portocaliu Numarul Cu 7 Unitati De Ordinul 4si Cu Albastru Pe Cel
Cine Imi Poate Comenta Titlul Poeziei ''Ce bine Ca Esti'' de Nichita Stanescu,ofer 10 Puncte!!! Va Rog, Ajutati-ma !!!
Mihai Parcurge Un Traseu De Lungima A Km (a∈R,a Mai Mare Decat 0) In Trei Zile, Astfel:In Prima Zi Parcurge Jumatate Din Lungimea Traseului,a Doua O Treime Din
1.Patrulaterul Convex ABCD Are Perimetrul De 75 Cm.Triunghiul ABC Are Perimetrul De 48 Cm.Stiind Ca AC=15 Cm,aflati Perimetrul Triunghiului.2.In Paralelogramul
O Lucrare Poate Fi Terminata De 10 Muncitori In 25 Zile. Dupa Ce Lucreaza 5 Zile Muncitorii Pleaca Urmand Ca Cei Care Raman Sa Termine Lucrarea. A) In Cate Zile
O Lucrare Poate Fi Terminata De 10 Muncitori In 25 Zile. Dupa Ce Lucreaza 5 Zile Muncitorii Pleaca Urmand Ca Cei Care Raman Sa Termine Lucrarea. A) In Cate Zile
Cineva A Avut O Suma De bani Pe Care A Cheltuit-o Astfel :in Prima Zi 1/4 Din Total , A Doua Zi 2/5din Tottal , Iar A Treia Zi 1/6 Din Total , Ramanadu-i 77 De