RO Study
👤
Evely2342
Evely2342
19-10-2020
Chimie
a fost răspuns
repede va rog!!!!!!
Răspuns :
MihaiN16
MihaiN16
19-10-2020
Răspuns:
Vezi atașarea.
Mg(NO2)2 - Sare - Azotit de magneziu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizați Substantivele Maria Avea În Palmă O Buburuză Mică Și Drăguță Gimnasticii Au Executat Niște Sărituri Impresionate
19Într-o Cutie Sunt Bile Roşii, Galbene Și Negre, În Total 27. Numarul Bilelor Roşii Este Egal Cucel Mai Mare Număr Par De O Cifră. Bilele Galbene Nu Sunt Mai M
Puterea Cu Exponent Numar Intreg A Numerelor Real reguli De Calcul....? /(ㄒoㄒ)/~~
. 5. Unghiurile AOB Și BOC Sunt Adiacente Complementare. Aflaţi Măsurile acestor Unghiuri Știind Că M(BOC)=2: M(AB). 6. Unghiurile AOB Și BOC Sunt Adiacente Sup
Analizați Fraza: Am Fost La Munte,ne-am Plimbat Mult Timp Prin Pădure,dar Am Întrebat Dacă Exista Pericole Și A. Decis Sa Ne Întoarcem Acasă.
Autocunoastrea Ce Inseamna
Subiecte:1. Stabiliți Dacă Textul De Mai Jos Este O Argumentare Sau Nu. Dacă Da, Arătați Care Sunt Indicatorii Și Structura Argumentării: ,,Dacă Se Reduce Limit
3 Complete The Sentences With The Right Word From The Box. Hazel, Cute, Curly, Tall, Long, Name, Black, Oval, Hobby, E-pal Her Eyes Are I Have A She Lives In Ca
1. Virus Este: (a.o Etichetă; un Vierme; o Adresă De Poştă Electronică. C. 2. Program Antivirus Este: a. Eset Nod32; b. Microsoft Word; Worm. C. a. 3. Internet-
Vă Rog Ajutați-mă În Cel Mai Scurt Timp!