RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Pls
10 puncte plus coroană !!
urgent!!
Răspuns :
Anonima8818
Anonima8818
19-10-2020
Explicație pas cu pas:
Transformi gradele in minute și minutele in secunde.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Celulele Cu Conuri Şi Celulele Cu Bastonașe:a) Conţin Pigmenti Fotosensibili:b) Reprezintă Locul Formării Senzatiei Vizuale;c) Reprezintă Segmentul Central A
Ex 2. 2.Precizeaza Ce Parti De Vorbire Determina Numeralele Si Unde Sunt Plasate Fata De Acestea
Am Nevoie Urgent Vă Rog Să Mă Ajutați
Scrie Semnele De Punctuatii.Tatal S-a Apropiat De Baiat Si A Intrebat Ce Vrei Tu Nicolae Vrei La Scoala Un Baiat Destept Spune O Data Ce Are De Spus,si
9 Write Sentences About Yourneighbourhood. Use Prepositionsof Place.8in Front Ofbetweenbehindnext TooppositenearUn Dah Corona Rapidd
Calculati Perimatrul Dreptunghiului ABCD In Care AB Supra BC=3 Supra 4 Si AC=10 Cm
4 Kg De Rosii Si 5 Kg Castraveți Costă 62,80 Lei Iar 5 Kg De Rosii I 4 De Castravete Costă 63,20 Leipretul 1 Kg De Rosii, 1 Kg Castraveti-?
Ajutaima Va Rog La Ex 8 Dau Coroana Inima Si Comentariu Cu Super. In Locurile Libere Trebuie Sa Puneti: In,on,by,to,of,with,by.
2Asociază Termenii Din Prima Coloană Cu Explicatiile Din A Doua Coloană.DenumiriExplicațiiConifereRăşinoaseGimnospermeOrganele Lor Conţin Răşină, Care Dă Rezist
Am Nevoie Urgent De Acest Exercițiu ,dau Coronita