RO Study
👤
Jasminrahubenco
Jasminrahubenco
19-10-2020
Matematică
a fost răspuns
14x -3<11
INECUATII
Răspuns :
Davidgherasim
Davidgherasim
19-10-2020
14x - 3 < 11
14x < 11+3
14x < 14
x < 14:14
X< 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Corpul Din Figura 4 Are Masa M = 500 G Și Se Mișcă Rectiliniu Uniform, Cu Frecare, Pe Direcția Axei Ox. Știind Că Forța De Frecare Reprezintă 40% Din Greutatea
Transcrie Următoarele Anunțuri In Caiet. Încercuiește Adevărat (A) Sau Fals (F)Spre Exemplu:a) Tema Poeziei Este Natura. A/FJustificare: Dar Umbrele Ostroavelor
5 Stabilește Reperele Spațiale Și Temporale Ale Călătorieiva Rog Sa Ma Ajutaț
2) Citește Cu Atenţie Sursa B Şi, Cercetând Și Alte Surse Despre Situația Armatei Române Pe Frontul De Est, Scrie Un Eseu, De 8-10 Rânduri, În Care Să Îți Expri
Am Nevoie Urgent, Dau Coroana!
Asociază Următoarelor Substantive Câte Patru Adjective Potrivite: Bunică Zăpadă Floare Grădină
Asemanari Si Deosebiri Dintre Mircea Cel Batran Si Alexandru Cel BunEseu De O Pagina.Dau 50 De Puncte,ma Abonez,dau Coroana,dau Like,si 5.0Va Rog E Urgent!Cel M
Am Nevoie Sa Scri Despre Casa Aceasta 20 De Randuri Cum Este Interiorul, Cum Este Acoperisul, Etc ! Am Nevoie Pentru Maine Dau Coroana
Scrie O Scrisoare La Personajul Preferat Din Romeo Și Julieta Împărtășind Sentimentele Pe Care Ți-la Provocat. 20-25 Rânduri. Va Rog Rapiddd
Varog Repede Varoooooooog