RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 2 va rog!
Răspuns :
Maria14703
Maria14703
19-10-2020
Răspuns:
55:11=5 altul nu are care sa fie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 A, Toata Rezolvarea, Rog Frumos!
La Se Determine M Pt Care Dre Dreptele Nuit Paralele A) (-2m+1).x + 34-6=0 52 - } + +1=0 Imi Trebuie Repede!
Realizează Un Pliant Cu O Reclamă Pentru Promovarea Unui Produs Alimentar;completeaz-o Cu Un Desen Sugestiv.Va Rog Ajutați-mă Ofer Coroniță.
3. Asociaza Cuvântul Mare Din Enunturile De Primei Coloane Cu Partea De Vorbire Corespunzătoare Din A Doua Coloană. 1. Băiatul Avea O Carte Interesanta. 2. Am P
2 Redactează Un Text De Circa 100 De Cuvinte, Intitulat „Cum se Răspândeau Ideile În Secolul al XVIII-lea?" Te Poţi Inspira Din sursele Acestei Lecţii. Utilizea
acum Relaxa Să Compunerea, Obosind Conținutul Enunțurilor Cu Expresii Frumoase Și Cuvintele Deosebite Descoperite La Exercițiul De La Pasul 1. După Faptă Și Ră
2 Analizează Pronumele Şi Adjecti Negative Din Textul De Mai Jos, Dupa ,,Băiatul Găsise În Pământ Un Inel. Dea Nimănui, Dar I L-a Dat Aurorei. A Niciun Inel Pe
Ajutor, Urgent Vă Rog. Cât Mai Rapid.
F:{-2,-1,0,1,2,3}-B,unde F(x)=x+3
Prin nate In Tot 6. Compune O Problemă După Desen, Apoi Efectueaz-o. cu 9 Mai Puţini ? Schimbă Întrebarea, Astfel Încât Problema Să Se Rezolve Prin Două