RO Study
👤
Danutsa
Danutsa
02-05-2014
Matematică
a fost răspuns
care este rezultatul 4*0
Răspuns :
Patricia10
Patricia10
02-05-2014
4*0=0
Orice numar inmultit cu 0 da 0.
Answer Link
Paula24
Paula24
02-05-2014
raspunsul la intrebare este 0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOR !!! Imi Trebuie 6 Fraze Cu Circumstantiale De Mod In Diferite Pozitii. Multumesc !!!
Sbliniati Sufixele Cu Ajutorul Carora Sa-u Format Unele Dintre Cuvintele Urmatorului Fragment: Am Un Fecior La Invatatura. Vorbeste Sarbeste Sin Ungureste Iar
9hm Plus 63 Dam=...cm
Cinci Bile Identice Mici Sunt Suspendate Cu Fire De Ata De Matase Care Au Lungimi Egale.Bilele Fiiind Electrizatese Asaza Ca In Imaginea Alaturata .Bila 1 este
Statele Ale Americii Rezumat Trebuie Sa Invat
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercitiu: Fiecare Crestin Este Dator Sa Constientizeze Propriile Pacate Si Sa Nu Judece Pacatele Altora, Desconsiderandu-i
Dupa Ce Un Biciclist A Parcurs 20% Din Distanta A Si B I-au Mai Ramas Sa Parcurga 18km Pina La Jumatatea Drumului. Aflati Distanta Dintre Localitatile A Si B.
Construieste O Propzitie In Care Un Adjectiv Variabil Cu Functii De Atribut Adjectival Sa Fie In Cazul Dativ
Coronitza Pentru Cel Mai Rapid Si Corect Raspuns!! Alegeti Forma Corecta: O Prietena De-a Mea/ O Prietena De-ale Mele. Un P
Un Teren In Forma Dreptunghiulara Are Lungimea De 50decametru Si Latimea Cu 20 Metri Mai Mica. Aflati Lungimea Laturilor Dreptungiului