RO Study
👤
Alex8858
Alex8858
19-10-2020
Matematică
a fost răspuns
*7*9-
4*3*
___
*3*4
vă rog ajutațimă
Răspuns :
Stoicarita13
Stoicarita13
19-10-2020
Răspuns:
8789-4435=4354 ar fi o posibilitate, dar sunt mai multe
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completati Cu Masura Unghi Ascutit Pt A Obtine Propazitii Adevarate: A) Sin 20grade= Cos... ; b) cos 17grade =sin.... ;c) Tgl3grade= Ctg...; d) Ctg89grade=
1.In Clasa A 8 B Sunt 36 De Elevi.Daca Numarul Fetelor Reprezinta 125 % Din Numarul Baietilor , Stabiliti Cati Baieti Si Cate Fete Sunt In Clasa.2.Numerele A Si
Cum S-au Format Urmatoarele Cuv Vuiet,a Invrajbi,deolalta,izbitdegraba,fira,a zori,fugar,soimeste, Grabit Va Rooooggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajutati.ma Va Rog.. In Triunghiul MNP Se Da: M(M)=90° NP=25 Cm MN=15cm.Atunci a.)MP=… b).cos(N)=… c.)tg (N)=
Buna Ziua.Va Rog Sa Ma ajutati Cu Urmatorul Exercitiu.Gasiti Sinonime Pentru Urmatoarele Cuvinte Si Expresii:a Manca Pamantul,gloata,a Da Scapare,a-i Da Dreptat
Cate Atribute Sunt In Secventa: 'Scopul Este Acela De A Reflecta Stilul Fiecarei Tabere In Functie De Profilul Componentilor Sai Care Vor Performa.' . Daca Se P
Eu Vreau Ceva Despre Cel Mai Bun Prieten La Referire (animal).Ma Puteti Ajuta?
Imi Poate Explica Cineva,va Rog,ecuatia De Gradul II ? + Niste Exemple.... :D :*
Trebuie Sa Alcatuiesc Doua Enunturi in Care Cuvantul Elan Sa Aiba Sensuri Diferite
Buna, Puteti Sa Imi Explicati De Ce Poezia Doi Ciini De Alexandru Donici Este O Fabula.Va Rog In Citeva Enunturi