RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-10-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutați-mă si pe mine...
Răspuns :
Luizamagda33
Luizamagda33
18-10-2020
Răspuns:
restul, le faci după modelul se mai sus
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Uitat Cum Se Calcula E Exemplu : [tex] \frac{1}{2} [/tex] + [tex] \frac{5}{3} [/tex] . Daca Puteti Sa Imi Si Explicati Ar Fi Minunat .
1.Din Numărul De Elevi Ai Unei Clase, 75% Participă La Cercul Foto Sau Radio. Din Acețyia 66,(6)% Frecventează Cercul Foto, Iar 75% Cercul Radio. Cat La Sută Di
Intr-o Proba De Suc De Lamaie, Concentratia De Ioni Hidroniu Este 3,8*10 La (-4)M . Care Este PH-ul Acestei Probe?b) O Solutie De Spalat Geamuri Are O Concentra
Raportul Ariilor A Doua Patrate Este Egal Cu 36/25. Determinati Raportul Laturilor Celor Doua Patrate Si Raportul Perimetrelor Celor Doua Patrate .Daca X/2 = Y/
Se Da Un Dreptunghi Unde AB=107m,AB=jumatate Din AD.Se Cere Jumatatea Sumei Laturilor Dreptunghiului..Multumesc Anticipat
Ajutor La O Problema: alcatuieste
1. Precizati Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate : Ce-or Face In Vanturi / Fosnitele Frunze .2. Construiti Un Enunt In Care Substantivul Floarea-soarelui
Stie Cineva Personejele Din Harap-Alb?
Lungimile Laturilor Unui Triunghi Sunt Numere Pare Consecutive.Perimetrul Acestui Triunghi Este Egal Cu 24 Cm.Aflati Lungimile Celor Trei Laturi.
O Compunere Despre O Intamplate Petrecuta La Mare Multumesc