RO Study
👤
Danzv123
Danzv123
18-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog!!! Dau coroana!
Răspuns :
Nico068
Nico068
18-10-2020
Răspuns:
Sper ca te.am ajutat..daca nu intelegi ceva sa imi spui
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Poate Oxida Cu Permanganat De Potasiu Şi H2So4 1,2 Butadiena Având In Vedere Că Are În Catenă Un Atom De Carbon Cuaternar?
Scrie Mesajul Acestei Poezii Umbra Dorului Umbra Dorului Străbate Faptul Zilei, Miezul Nopţii, Scoate Din Singurătate Sensul Vieţii, Rostul Morţii. Umbra Do
Maria Ii Întreabă Pe Ionel Că-ți Ani Are, Iar Această Ii Răspunde :dacă As Mai Avea Încă 4 Ani As Avea Aceeași Vârstă Cu Mihai. Știind Ca Mihai Are 15 Ani. Afla
Propoziții Cu -i-Va Rog Mult!!
Efectuati Calculele A) A Supra A+b + B Supra A+ B , A+b Nu Este Egal Cu 0 B) A Supra A+b+c + B Supra A+b+c + C Supra A+b+c , A+b+c Nu Este Egal Cu 0
Caramea Curea Nai Lumina Culoare Cana Acuarele Pe Silabe
Triunghiul Dreptunghic ABC Are Ipotenuza BC Inclusa In Planul Alfa A Nu-i Apartine Planului.Faceți Desenul Problemei
Fie ABCA'B'C' O Prisma Triunghiulara Regulata Dreapta Cu AB=12 Si AA'=6√3.Calculați:a) Distanta De La C' La ABb) Distanta De La A' La CD, Unde D Este Mijlocul L
Poezie Incepand Cu ,, A Venit CraciunulNumai BucurieToti Copii Spun Ca Mosul O Sa Vie" Va Rog Am Pierdut Foaia Si Nu Gasesc Poezia Nici Pe Net
Complement Unghiului De 30°30' Este Dau Coroana