RO Study
👤
IonutpungaFo21u
IonutpungaFo21u
17-10-2020
Matematică
a fost răspuns
va roggg. am nevoie in 10 min.
Răspuns :
Eva0789
Eva0789
17-10-2020
a) 2
b)3
c)multimea vida
d)1,2,3,4,6
e)1,2,3,5,7
f)2,3,4,5,6,7
g)1,3
h)1,2
la i nu stiu dar in rest este corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Două Vase Se Afla 60 Dal Apa.Daca S-ar Turna Din Primul Vas In Al Doilea 70 L Atunci Primul Vas Ar Conține De 5 Ori Mai Putina Apa Decat Al Doilea. Câți Litr
Alcatuiti Fraze In Care Conjunctia "daca" Sa Introduca: PR SB AT CD CI CZ CDT CV
Alcătuiește Câte Un Enunț În Care Sa Folosesti : A. O Locutiune Adjectivala B. Un Numeral Multiplicativ Cu Valoare Adjectivala C. Un Pronume Negativ În Cazul
Puteti Sa Imi Scrieti O Compunere Despre Vacanta De Vara .va Rog Frumos!
Explicati De Ce Este Nevoie Ca Tara Noastra Sa Fie Organizata In Unitati Administrative
Pentru Petrecerea De Ziua Sa Razvan A Cumparat 5 Peturi Cu Suc.un Pet Contine 2 Litri De Suc .cati Litri A Cumparat Razvan?
Piciorul Inălțimii CD A Triunghiului Dreptunghic ABC( Marimea Unghiului C=90 Grade) Imparte Ipotenuza In Segmentele AD=18cm Si BD=32cm. Determinați Perimetrul T
In Anul 2011,suprafata Arcticii Era De 4,24 Milioane Kilometri Patrati.In 2007,aceasta Suprafata Era Cu 0,5% Mai Mare.Calculeaza Cu Cat A Scazut Suprafata Arcti
Triunghiul ABC Are Laturile AB =3. AC=4. BC=5. Aflati Aria .
Va Rog Trebuie Sa Fac O Poezie Incepand De La DACA AS FI O PASARE ALBASTRA... Va Rog Sa Nu Fie Copiata Si Sa Iba Rima .Multumesc!