RO Study
👤
Sofiasofi206
Sofiasofi206
17-10-2020
Matematică
a fost răspuns
VA ROOOOG DAUU COROANA
Răspuns :
Pretty45623
Pretty45623
17-10-2020
a) [1;5) adica S={1;2;3;4}
b) [1;6) adica S={1;2;3;4;5}
c) S={-3;-2;-1;1;2}
d) S={-2;-1;1;2;3;4}
e) S= multimea vida
f) S={-2;-1;1;2}
g) S={-1;1;2;3}
h) S={-2;-1}
i) S=multimea vida
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Semnificatia Fragmentului: In Gradina Cu Multe Straturi, Neudata Si Necautata De Nimeni, Nascura Din Pietris Sterp, Din Arsita Zilei Si Din Secaciunea Noptii Fl
De Analizat Predicatele Din Textul Urmator: ,,Au Fost Odata-ntr-o Scoala De Provincie Doi Buni Camarazi - Nita Ghitescu Si Ghita Nitescu.Amandoi Erau Potriviti
Am Si Eu 3 Probleme Va Rog Ajutor:1.Un Nr Se Micsoreaza Cu 30% Din El Si Dupa Micsorare Se Obtine 9,1.Aflati Nr.2.45%din Nr Total De Elevi Sunt Baieti.Stiind Ca
Ce Este Complementul?
O Compunere Narativa In Care Sa Relatezi O Intamplare Din Timpul Unei Vizite La Un Muzeu Cu Exponate Egiptene
1.Rezultatul Calculului [tex] 2013^{0} [/tex] + [tex] 1^{2013} [/tex] + [tex] 6^{3} [/tex] - [tex] 0^{597} [/tex]2. Daca S=1+2+3+. .... +50 Atunci S Este Divizi
Analizati Verbul Lire(a Citi) La Timpurile : Present , Imperfait , Passe Compose , Futur Sample .
Semnificatia Versurilor:Tresarind Scanteie Lacul /Si Se Leagana Sub Soare,/Eu ,privindu-l Din Padure/Las Aleanul Sa Ma Fure
Vreau Si Eu Un Dialog In Care Sa Folosesc Expresiile :numai Ce,pe Ici Ti E Drumul,d Apoi. multumesc :*
FORMULATI PROPOZITII IN CARE SUBIECTELE SA FIE EXPRIMATE PRIN SUBSTANTIV COMUN, NUMAR SINGULAR; PRIN PRONUME PERSONAL , PERSOANA A II-A , NUMARUL PLURAL ; PRIN