RO Study
👤
Lovetiktok
Lovetiktok
17-10-2020
Istorie
a fost răspuns
descrieti personalitatea lui Clovis
Răspuns :
Ioana20202020
Ioana20202020
17-10-2020
Bună !
Clovis este un rege încrezător , puternic și curajos , el a cucerit aproape toată Galia cea ce a marcat începutul statului franc . Din părerea mea Clovis este un om ambițios și care nu se lasă bătut .
⭐️ Sper că te-am ajutat ! ⭐️
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum A Schimbat Napoleon Lumeaaa ? PLSSSSSSSSSSSSSSSS Am Nevoie Pentru Un Proiect La Istorie Urgenttt ,il Am De Predat Maineeee!!!!!!!!
Precizează Gradul De Comparație Al Adjectivului Din Enunț: Cum Îndrăznește Ea Sa Fie Mai Frumoasa Că Mine, Afrodita? Construiește Un Enunț In Care Acest Adjecti
2. Completează Enunturile, Folosind Cuvintele Mai/ M-ai: .. Bine Sărac Şi Curat Decât Bogat Şi Ruşinat. Nu Te Scuza Ca Nu... Văzut! In ... Toti Pomii Infloresc,
13 În Paralelogramul ABCD, DAB = 60°, BD 1 AD Și AB= 20 Cm. Lungimea Diagonalei BD Este Egală Cu: 105 Cm; B 10/3 Cm; C 10 Cm; D 20 Cm. A
10. Se Consideră 10 Puncte. Este Posibil Să Obținem Exact 44 De Drepte? Justifică Răspunsul Dat.Va Rog Rapid !
Am Nevoie Urgent Va Rog Dau Coroana |2x-5|=21
Masura Unhiului C Al Triunghiului ABC, Â=48°si B=54°este?
REPEDE VA ROG: Transcrieti Predicatele Din Fragmentul Dat Si Precizati Felul Lor.POZA ATASATADau Coroana
Faceți O Asemănare Dintre Textul "Într-o Zi Pe Cand Lucram" Și Celalalt Din Poza Va Rogggg Dau Coroana Într-o Zi Pe Când Lucram
Va Rog Ajutatima. dau 100 Puncte