RO Study
👤
Andreea232519p
Andreea232519p
16-10-2020
Engleza
a fost răspuns
Ajutor nu stiu am nevoie de ex
Răspuns :
Rafaelamarinaa
Rafaelamarinaa
16-10-2020
moving verbs - 3, 5, 9, 10, 11 (de încercuit)
restul le subliniezi, sunt static verbs
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Putin Ajugor :Sa Se Aduca La O Forma Mai Simpla:sin 10° * Tg 190° * Ctg 280 * Cos 350 / Cos 80° * Cos 10° * Tg 170° * Tg 80° = ??PS: Trebuie Sa Dea
Transformati Urmatorul Text In Descriere:"-Danut,coboara Pana Aici!-Dar Mama,m-am Apucat Sa Citesc!-Danut,te Rog Vino!-Bine...Danut A Coborat Incet Scarile Fara
Ordoneaza Crescator Fortele: F1=20 N F2=0,3 KN F3=0,03 MN F4=3*10 La Puterea 5 TN F5=0,2 DaN F6=20000 MN
Dc In Balada Miorita Predomina Liricul
Va Rog Ajutati-ma.........4 Complete Cette Recette. Pour Faire.........mayonnaise, Il Faut......oeufs Et....l'huile.Ajout
Afla Nr.care Are La Ordinul Intai Pe2 si La Ordinul Al Doilea Pe 4
Afla Cu Cit Este Mai Mic Rezultatul Diferentei Numerelor 9 Si 1 Fata De Suma Lor???!!!
"Creati Prin Sufxare , De La Cuvintele Date, Urmatoarele Cuvinte: Putina Sa Fie Diminutiv Iar Casa Sa Fie Augmentetiv.
Va Rog Ajutati-ma !! Help-me!!! Am De Facut La Engleza O Compunere(desigur In Engleza)... In Compunere Trebuie Sa Scriu Despre Un Accident Cand Ma Intorc De L
Construește Un Dialog Din Șase Replici În Baza SituațieiAndrei Vrea Să-i Cumpere Mamei Un Buchet De Flori. El Solicită Sfatul Florăresei.