RO Study
👤
Dianadominix
Dianadominix
15-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana! Cat mai rapid va rog!
Răspuns :
Mara3076
Mara3076
15-10-2020
Sper sa te ajute și sper ca este bine:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Subordonata Predicativa Introdusa Prin Conjunctia Subordonatoare Ca...sa , O Fraza In Care
Problema E Grafica,vreau Desen! Suma A Doua Numere Naturale Este 316.Daca Primului I Se Adauga 5,se Obtine Dublul Celuilalt.Care Sunt Numere
Imi Faceti Va Rog Acest Test?
Noteaza Litera Corespunzatoare Raspunsului Corect. a. O Propozitie Principala Si Doua Propoziti Atributive b. Doua Propoziti Principale Si O Propozitie Atrivuti
Cum Se Realizeaza Un Proiect Power Point?
Am Tema La Romana, Pe Caietul De Vacanta, Si Nu Imi Vine Nici O Idee ( Da, Cam Devreme Pentru Tema De Vacanta , Dar In Fine ). Imi Doresc Sa Trec Neobservat Atu
Un Fermier Are Gaini Si Iepuri . Daca Numara Capetele Gaseste 100, Iar Daca Numara Picioarele , Gaseste 320. Cate Gaini Are Fermierul ??
O Urna Contine 10 Bile Albe,10 Bile Negre Si 20 Bile Rosii.Cate Bile Trebuie sa Scoatem Din urna,fara Sa Ne uitam Al Ele,pentru A Fi siguri ca Vom avea Tr
Daca Din 100kg De Sfecla Se Obtin 40 Kg De Zahar , Din Cate Kilograme De Sfecla Se Obtin 70 Kg De Zahar ?
Comentati O Figura De Stil Pe Care Voi O Identificati In Poezie Mentionand Denumirea Ei Clipele Tale Erau Mari Ca Niste Lacuri De Campie, si Noi Nu Mai Conten