RO Study
👤
Myhaelaparvulescu
Myhaelaparvulescu
15-10-2020
Limba română
a fost răspuns
Reitera ce semnifica
Răspuns :
Sergiu9747
Sergiu9747
15-10-2020
Răspuns:
A face din nou ceea ce s-a mai făcut, a repeta.
Answer Link
Alexandraemilia1
Alexandraemilia1
15-10-2020
Reitera = Acțiunea de a reitera; repetare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Numarul Natural De Forma Ab,scris In Baza 10 Stiind Ca Ab/ba=2/9
Demostratie Ca Doina Lunca Tipa Lunca Zbiara De Alecsandri E Doina De Jale.....PLS...REPEDE...dau Coroana!!!!!!!
Hei Am O Tema La Geografie In Care Trebuie Sa Scriu Ce As Face Eu Intr-o Zii In Franța Ce Am Vizitat Ce Am Mâncat ,ce Locuri De Distracție Sunt Acolo Etc. Va Ro
Alcatuieste Si Rezolva O Problema Dupa Exercitiul :20+20:2
Pe Partea Dreaptă A Unei Aleei Dintr-un Parc Sunt Plopi Și Castani.Între Doi Plopi Consecutivi Sunt 5 Castani.Numărul Castanilor Este Cu 47 Mai Mare Decât Al P
Cate Numere Nat De Doua Cifre Impartite La 17 Dau Rest 7
Complete Each Sentence Using One Of These Verbs In The Infinitive Or The Gerund(-ing Form) *tell *lose *do *play *tidy *win *let *visit Jake Really Wanted To Wi
La O Expozitie De Flori,s-au Adus 44 De Ficusi,21 Sunt Cactusi,iar Restul Sunt Aloe. Daca La Numarul Cactusilor Am Adauga Pe Cel Al Plantelor Aloe Ar Fi Cu 4 Ma
Să Se Determine Numerele Reale X Şi Y, Astfel Încît: a) (1+ 3i)x + (2 − 5i) Y = 7 + I; B) (2 + 5i)x − (1+ I) Y = I; c) I ⋅ X + I((i +1)x − (3 − I) Y) = 3 + 2
1. Daca Ab-ac=285;a=57 Determinati B-c 2.Andreea, Maria Si Elena Au Impreuna 508 Lei. Andreea Are Cu 19 Lei Mai Mult Decat Maria, Iar Maria Are Cu 57 Lei Mai Mu