RO Study
👤
Suntdoaruser
Suntdoaruser
15-10-2020
Limba română
a fost răspuns
E rivalitate cuvant derivat?
Răspuns :
Cristianpomohaci1711
Cristianpomohaci1711
15-10-2020
Răspuns:
Da, deoarece are sufixul "-itate"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Gospodar A Recoltat 32 Kg De Cartofi.un Sfert Din Întreaga Cantitate Sa Ambalat În Săculeți De Cate 2 Kg Fiecare,iar Restul În Săculeți De Câte 4 Kgde Cati S
10 Poezi Despre Poluarea Mediului Si A Sanatatii
2. Într-un Cossunt 10 Mere 15 Piersici Și 9 Caise .se Alege La Întâmplare Un Fruct.care Este Probalitatea Că Fructul Ales Sa Fie Piersica
3. Textul Aventurile Lui Tom Sawyer, După Mark Twain, Este Narativ. Exemplifică Cele Două Caracteristici Ale Acestui Tip De Text.
Vă Rog!!!!!este Urgent! Trebuie Să Analizați Toate Substantivele Și Toate Adjectivele Din Textul Aniversarea Gretei
Puteți Sa M-a Ajutați Va Rog Cu Un Discurs De Final De A 8 -a Pentru Doamna Directoare Alexandra ( Nu Am Făcut Ore Cu Ea Și De Aceea Nu Știu Ce Sa Spun ) Va Mu
Tema, Starea De Spirit A Eului Liric Din Poezia „Ce-ţi Doresc Eu Ţie, Dulce Românie”Ce-ţi Doresc Eu Ţie, Dulce Românie,Ţara Mea De Glorii, Ţara Mea De Dor?Braţe
Puteti Da Exemple Si Procese De Ionizare Pt ioni Pozitivi, Negativi: -monodentati -bidentati -tridentati.
Compunere Narativa Despre O Intamplare In Natura Imaginara De 20 De Randuri ,urgent Dau Coroana
Daca La 25% Dintr Un Nr Se Adauga O Treime Din El Se Obtine 24 Aflati Numarul Va Roggg