RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-10-2020
Engleza
a fost răspuns
Cine ma asta urgent PLIZ
Răspuns :
Madalinab04
Madalinab04
15-10-2020
Răspuns:
his
her
my
their
sper ca te-am ajutat
your
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Ferma Erau 248 De Gaste , Purcei Cat O Patrime Din Nr Gastelor,gaini Cat Gaste Si Purcei La Un Loc, Iar Restul Pana La 700 De Vietati Sunt Pui De Gaina. Ca
Scrie Un Rezumat De Circa 1/2 Pagina,in Care Sa Explici De Ce E Bine Sa Consumam De La 1 La 2 L De Apa Pe Zi
Daca O Piramida Patrulatera Regulata Are Muchia Laterala De 8 Radical Din 3cm Si Latura Bazei De 16 Atunci Volumul Este Egal Cu.. Ma Puteti Ajuta Va Rog Nu Stiu
Care Este Ultima Cifra A Numarului1+1*2+1*2*3+1*2*3*4+...+1*2*3*...*100? * -> Este Semnul Inmultirii
Ajutatima Va Rog. In Acest Text Sa Gasesc Toate verbele La Diateza Reflexiva. Si Sa Numesc Sinonimile Lor,acceptabile in Acest Context. Muzicanti,dupa Ce Au
Ce Echivalente Ale Banilor Erau Folosite De Catre Stramosii Nostri?
Analizati Pronumele Personale Si Reflexive Din Textele De Mai Jos: * "Cea Dintâi Grijă A Bâiatului, Cand S-a Ridicat De La Pământ, A Fost Să-şi Adune De Pe Jos
Cine Imi Poate Da Rezumatul Cartii Cand Ma Vei Intalni De Rebeca Nu Mai Stiu Cum ?
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 656 M.Afla Lungimea Si Latimea Stiind Ca Latimea Este De 3 Ori Mai Mica Decat Lungimea.
Care E Tipul De Alimentare A Riului Mississipi Si Regimul Hidrologic?