RO Study
👤
Romannati19
Romannati19
15-10-2020
Matematică
a fost răspuns
A=[2,5]
B=[-5,4]
A intersectat cu B
Răspuns :
Andreea1104
Andreea1104
15-10-2020
Răspuns:
A∩B = [2, 4]
Explicație pas cu pas:
A=[2,5]
B=[-5,4]
A∩B = [2, 4]
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Poate Explica "probabilitatea Numerelor" Ca Nu Mai Tin Minte.. Va Rog Mult!
1.SUMA A DOUA NUMERE PARE CONSECUTIVE ESTE 66.CARE SUNT NUMERELE?2.SUMA A DOUA NUMERE IMPARE CONSECUTIVE ESTE 84.CARE SUNT NUMERELE?
Cum Se Rezolva Problema De Cls. A IV-a:Perimetrul Unui Patrat Cu Latura De 24 M Este Egal Cu Perimetrul Unui Dreptunghi.Sa Se Afle Dimensiunile Dreptunghiului ,
Intr-o Cutie Sunt 10 Bile Albe,20 Bile Rosiii Si 15 Bile Verzi .Care Este Probabilitatea Ca Extragand La Intamplare O Bila Aceasta Sa Fie Rosie ?
Va Rog Sa Ma Ajutati Fiindca Am Lipsit La Ultimele 3 Lectii si Nu Stiu Sa Fac Urmatorul Exercitiu :Deteminati N Apartine N : n-3a)2.1 = 9,261
Intr-o Urna Sunt 624 De Bile Rosii,albe Si Negre.cate Bile De Fiecare Culoare Sunt Daca Avem De 5 Ori Mai Multe Bile Rosii Decat Albe Si Bile Negre Cat Cele Ros
Calculati Valoarea Nr :a=-√3-3√12+4√27-5√48+3√75
Spuneți-mi Cuvinte Din Lte Limbi Are Seamana Cu Cele Din Limba Română .
Analizati Toate Partile De Vorbire Flexibile Si Neflexibile Din Textul Urmator: El Era Baiat De Cinci Ani Cand Plecase Maica-sa ;o Tinea Bine Minte,si,precum
La Un Concurs Au Participat 4 650 De Sportici,iar La Altul 5 560 De Sportivi.Stiind Ca 3 220 De Sportivi Au Participat La Ambele Concursuri Afla: a)numarul Spor