RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Spuneți complementul lui 30 și suplemestul lui 2.
Răspuns :
Iancuandrei872
Iancuandrei872
15-10-2020
Răspuns:
Complementul lui 30 este 60 deoarece 30+60=90
Suplementul lui 2 este 178 deoarece
2+178=180
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Subliniaza Predicatele Din Urmarorul Text Si Precizeaza Felul Lor . "AM DEJA UNSPREZECE ANI SI N-AM MAI PLECAT DE ATATA VREME IN VACANTA CA MINTEA MI- A RAMAS B
Un Chimist Are Nevoie In Laborator De O Solutie Apoasa De FeCl₃ 10⁻²M, Preparata Din Reactiv De Puritate Analitica. El Este Preocupat Sa Evalueze Concentratia F
Catul Impartiri A Doua Numere Naturale Nenule Este 5 Si Restul 6 Daca Adunam Deimpartitul,impartitorul,catul Si Restul,obtinem 1217.Care Sunt Cele Doua Numere?
Aflati Al 55-lea Termen Din Urmatorul Sir : 1,2,2,3,3,3,4,4,4,4,........... Va Rog , Cu Explicatie , Vreau Sa Inteleg !!!!
Analizati Urm. Subst.: În,zile,caisul,bumbacul.
1.Se Considera Multimea A={-3\5;√36;15\3;6,1;3√2;1\3;√1;√2} Scrieti Elementele Multimilor: A∩N={...................} A∩Q={................} A∩Z={.............}
Ajutor ! Va Rog Frumos
Nu Stiu Daca Esti De Acord, Dar Mie Mi Se Pare Grozava Ideea De A Călătorii Atat De Uşor In Spaţiul Cosmic. Mi-ar Plăcea Sa Vad Minunatiile Universului, Carul M
Calculati. Va Rog Ofer Coronita +54 De Puncte
Avem Un Triunghi ABC. Bisectoarea Unghiului A Intersecteaza Latura BC In D, Iar Mediatoarea Lui AD Intersecteaza Pe AC In P. Demonstrati Ca PD||AB.