RO Study
👤
Rgrg
Rgrg
15-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Rotunjirea la zeci a numărului 8103
Răspuns :
Dobres8545
Dobres8545
15-10-2020
Răspuns:
8100 este raspunsul la acest exercitiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Din Toata Inima Sa Ma Ajutati Sunt Noua Si Nu Prea Se Descurca Copilul Meu La Orele De Engleza Va Rig Frumos Sa Il Ajutati Cu Raspunsurile
Citește Cu Atentie Textul: Bradul Departe, Departe, În Adâncul Unei Păduri, Unde Căldura Soarelui Şi Aerul Proaspăt Se revărsau Din Belşug, Creştea Un Frumos Br
Găsiţi În Text Pasajele Care Au Acelaşi Sens Ca Şi Frazele De Mai Jos: - Textele Inserau In Ele Informaţii Şi Cunoştinţe Acu- Mulate De Civilizatie. Feudalul Nu
Alcătuiește Câte Un Enunț În Care: •să Folosești Cuvintele: Însumi, Însuși, Însăși Însine,înșivă.Ajutați Mă,este UrgentDau Coroanaa
Va Rog Din Suflet Ajutați-mă Este Urgent !,! Dau Coroana Tot Ce Vreți Voii Și Puncte !!!
De Alcătut O Propoziție Cu Cuvîntul A Se Uita Lung
17. A) Valorile Numărului Natural Ni, Pentru Care Fracția este Subunitară, Sunt: 5 b) Valorile Numărului Natural N, Pentru Care Fracţia 5 este Echiunitară, Sunt
8Locul Unde Poți Afla Informații Despre Planete Se Numește Planetariu.Realizează Unafiş Care Săanunte Oprezentare ASistemuluiSolar LaPlanetariu.
Descrie Acest Citat Un Popor Fara De Tradiții Este Un Popor Fara Viitorva Rog
Analizați Sintactic Și Morfologic Cuvântul (adverbul) "nicăieri". VA ROG MULT AJUTAȚI-MĂ!! OFER COROANA!!