RO Study
👤
Itzemma089
Itzemma089
14-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Vă rog doar exercițiul 8. E URGENT!
Răspuns :
AdelinJ45
AdelinJ45
14-10-2020
Răspuns:
a=A
b=F
c=F
d=A
e=A
f=A
g=F
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Clasa A 7-a.Fie ABCD Paralelogram, M Si N Mijloacele Laturilor [BC] Si [CD], E Si F Simetricele Punctelor D Si B Fata De M Si N.Aratati Ca: a) Tripletele
(7-radical Din 3 La Puterea A 2 A?
Buna.Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu O Compunere In Care Sa Se Relateze O Intamplare Haioasa Iar In Aceasta Compunere Sa Fie Prezente Si 3 Complemente Circu
1. un Avion Parcurge 6543 Km In 6 Ore. Ce Distanta Va Parcurge Avionul In 15 Ore?2.Un Tractorist Ara Intr-o Zi 62,35 Hectare De Teren. Aflati Suprafata De Teren
Urgent !Am Si Eu Nevoie De Definitile Si Caracteristicile La Urmatoarele:-definitia De Tip Pastel-doina-elogia LiteraraAs Prefera Sa Fie Dezvoltate, Am Nevoie P
17 Saci Cu Faina Si 12 Saci Cu Cartofi Cantaresc 1210 Kg, Iar 21 Saci Cu Faina Si 12 Saci Cu Cartofi Cantaresc 1410 Kg. Cate Kilograme Are Un Sac Cu Faina? Dar
1. Scrieti Sub Forma De Fractie Zecimala Numerele : a) [tex] \frac{11}{2} [/tex] ; b) [tex] \frac{37}{5} [/tex] ; c) [tex] \frac{21}{4} [/tex] ; d) [tex] \frac{
Raportul A Doua Numere Naturale Este 5/3. Produsul Lor Este 60. Aflati Suma Celor 2 Numere.
Știe Cineva Date Importante Din Viața Si Activitatea Scriitorului Octavian Goga, Așa In 4-5 Rânduri.
Determinati Numarul Natural X Din Egalitatea:x+99=99+99+99+..+99Stiind Ca In Partea Dreapta A Semnului Egal Sunt 99 De Termeni Egali.