RO Study
👤
Nicoletaplesca
Nicoletaplesca
14-10-2020
Matematică
a fost răspuns
nu e ceea ce caut eu​
Răspuns :
Onujeclucas
Onujeclucas
14-10-2020
Răspuns:
Nici eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Lungimii Laturilor Unui Dreptunghi Este 434 Cm.Stiind Ca Lungimea Si Latimea Lui Sunt Reprezentate De Numere Consecutive, Aflati Dimensiunile Laturilor Dre
Patratul ABCD Cu Latura De 6 Radical Din 2cm Este Inscris In Cercul De Centru O. Calculati Lungimea Arcului AB Si Aria Sectorului BOC. (CLASA A7A-)
Redacteaza O Compunere Despre Necesitatea Unui Mediu Curat Si Sanatos.Va Rog Mult Sa Ma Ajutati..... Macar Cateva Idei.
Ajutor ! =>>>Numarul Pasarilor Dintr-o Gospodarie Este Mai Mare Decat 70 ,dar Mai Mic Decat 80,o Treime Din Numarul Pasarilor Sunt Gaini ,un Sfert Rate
Ordonati-mi Si Mie Propozitia Aceasta ....avion / Envoye / Lettre / J'ai / La / Par
Am O Nelamurire! "depasesc" E Cuvant Compus?
Nu Este Raspunsul Asa La Exercitiile :a)1221/17raspuns De La Sfarfitul Cartii Este Altfel 1221=17ori71+14
Se Considera Ecuatia Cu Necunoscuta X:[tex] \frac{m-1}{x-2}=m [/tex], Unde M Este Un Parametru Real.a)Pentru Ce Valori Ale Lui X Are Sens Expresia Din Membrul S
Ce A Descoperit Magellan ,Racovita Si Astronauti
Se Considerã Functia F :R=R, F (x) = X +1 . A) Calculati F (1) .b) Se Considerã Functia F :R=R, F (x) = X +1 a) Calculati F (1) .b) Reprezentaþi Grafic Functia