RO Study
👤
MarianaaakM395
MarianaaakM395
14-10-2020
Engleza
a fost răspuns
Vă rog am nevoie urgent!!
Răspuns :
Mca7
Mca7
14-10-2020
Răspuns:
However, furthermore, in addition
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Robinete Curgând Concomitent Pot Umple Un Bazin In 4 Ore. Acelasi Bazin Poate Fi Umplut Si Daca Primul Robinet Curge Singur 3 Ore Si Apoi Al Doilea Robinet
Un Biciclist Parcurge Un Drum In Trei Etape .in Prima Etapa Parcurge 1 Supra 3 Din Drum ,in A2a Etapa 60% Din Rest Si In A3a Etapa Restul De 96 Km. Ce Procent D
Stefania A Vazut, La O Matusa In Ograda Niste Pui Frumosi. Cand A Intrebat-o Cati Pui De Fiecare Culoare Are, Matusa I-a Raspuns: Am 27 De Pui. 20 Dintre Ei Nu
O Compunere Despre Primavara
Suma A Doua Nr. Naturale Este 60. Cifra Zecilor Primului Nr. Este Egala Cu Cifra Unitatilor Celui De-al Doilea Nr.adica 4. Care Sunt Cele Doua Nr. Şi Care Este
Doua Gospodine Au Cumparat Impreuna O Lada Cu Mere De 40kg Platind Sume Gale.una Din Gospodine A Luat Cu 6kg De Mere Mai Mult ,de Aceea A Platit Celei De -a Dou
Rezistenţa Circuitului Pentru Dezaburirea Geamului Din Spate Al Unui Automobil Este R=0,8 Ohmi . Circuitul Este Alcătuit Din 20 De Conductori De Acelaşi Tip, Le
Determina Valoriile Reale Ale Numarului M, Stiind Ca Ecuatiile Urmatoare Sunt Echialente: 3(2x +1) - 10 = 2(x - 3) + 11 Si 2mx + 3(m - 1)x + 7 = 4(2m + 1) - 27
Eseu Cu Tema " Munca"....ajutati-ma Va Rog:*
X(x+2)-(2x+3)(3x+4)=18-5xlaputerea A Doua Va Rog Frumos Mult Imi Trebuie Urgent 3 (x+5)-5(1-x)(1+x)=(x-3)+(2x-1) La Puterea A Doua +13 Va Rog Ajutatima va Imp