RO Study
👤
Rinciogmaria4
Rinciogmaria4
14-10-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog am nevoie urgent
Răspuns :
Biancacioaca43
Biancacioaca43
14-10-2020
Răspuns:
sper ca intelegi scrisul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Scrie Un Program C++ Care Citește Un Șir De N Numere Întregi Şi Determină Valoarea Maximă Din Șir Și De Câte Ori Apare.
Ana,mama Si Bunica Au Inpreuna 99 Ani.Ana Este Mai Mica Decat Bunica De 5 Ori,iar Mama Este De 3 Ori Mai Mare Decat Ana. Afla Varsta Fiecarei Persoane. Rezolvar
Bună!! Aş Vrea Cîteva Răspunsuri Pentru Întrebarea Asta.Cum Să-mi Exprim Gîndurile La Întrebări.. Eu Nu Pot...!!!
Construiti O Propozitie Cu Un Predicat Nominal Al Carui Nume Predicativ Sa Fie Exprimat Prinadjectiv Provenit Din Verb La Participiu Si Predicatul Verbal Sa Fie
Proprietati Chimice La Argint
4.Alcatuiti Propozitii In Care Substantivele Cadou si Lemn Sa Indeplineasca Pe Rand Urmatoarele Functii sintactice:subiect,atribut ,complement Direct,compleme
Scrie Un Text De 10 Rânduri Care Sa Inceapă Cu Dacă As Fi O Fiintă Invizibilă.... Va Rog Imi Trebuie Niste Idei...
0,6 * [1 Supra 3 + (1 (intreg) Si 1 Supra 3 * 5 Supra 3 - 1 ( Intreg) Si 4 Supra 9)]=?Ajutati-ma Va Rog
Masa Unui Corp Este De 0,2 Kg Si V=220cm Cubi Va Pluti Acest Corp Pe Suprafata Apei Dar Pe Suprafata Uleiului.densitatea Apa =1000kg/mcubdensitatea Ulei =800kg
De Ce Scuturam Un Stilou Atunci Cand Ni Se Pare Ca S-a Terminat Cernala Si Nu Scrie?Cum Trebuie Tinutstiloul?