RO Study
👤
Tudor1David
Tudor1David
13-10-2020
Limba română
a fost răspuns
ce descoperiri a făcut povestitorul
Răspuns :
Marica2009
Marica2009
15-10-2020
Răspuns:
Povestitorul a aflat că prietenia este un lucru sfînd ❤️
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Pot Imparti Un Numar Zecimal La Un Alt Numar Zecimal Fara Calculator? Imi Puteti Explica? Ex(10,7 : 53,5=?)
Care Este Judetul Cu Cele Mai Multe Orase?dau 50 Puncte
Complète Par Des Mots Tirés Du Texte.a. Le ... Dictionnaire, Il Est ...?b. Où Sont Les ... Pour Le Dessin ?c. Tu ... Quels Cours ... ?d. Ton Sac, Il Est ... Pré
Precizează Două Întâmplări Uimitoare Ieșite Din Comun Care Se Petrec În Zâna Munților. Ce Adjective Din Lista De Mai Jos Se Par Potrivite Pentru A Le Descrie. A
Analizati Adjectivele Urmatoare: Caldute, Usoare, Plapand, Inganand,noroase,somnoroase,timpurii,urate, PosomorateDAU COROANA
Vr O Compunere In Engleza Cu O Zii Din Viata Mea...in Care Sa Folositi Adverbe...daca E,puteti Sa Imi Scrieti Si Traducerea(nu E Obligatoriu)..ms...rpd❤
Găsește Perechile De Cuvinte Cu Inteles Opus
Salut 1)X-3<1, X€N 2)1,2x-0,8>1,6,x€Z 3)6-2x<4,x€Z 4)|x|<3,x€N Ma Puteți Ajuta Va Rog??
8. Găseşte Cifrele Care Lipsesc În Operaţiile Următoare:1 4 X213x643721065748 2245 X24980490588 0maitoa
Dumit2. Numeste Resursele Naturale Pe Carele Protejezi, Efectuandfiecare Dintreurmătoarele Actiuni:. Inchizirobinetul De La Chiuveta Dupa Fiecare Folosire;• Sti